Agrifoodclicks

Het koolhydraat Dilemma – Over voeding en presteren

omslag 165x245mm Het koolhydraatdilemma j.indd

 

De keuze tussen koolhydraatrijk of juist koolhydraatarm eten gaat niet alleen over afvallen of presteren. Voedingsdeskundige Yneke Kootstra inspireert je om meer te spelen met de hoeveelheid koolhydraten in je eten. Hierdoor ontdek je wat de ideale hoeveelheid koolhydraten is voor jouw doelen én metabole flexibiliteit.

  

Koolhydraten hebben een slechte reputatie en worden vaak vermeden. Maar onder topsporters zien we juist een enorme focus op het eten van véél koolhydraten. Wat is nu waar?

In het boek Het Koolhydraat Dilemma belicht voedingsdeskundige  Yneke Kootstra de keuze tussen koolhydraatrijk of juist koolhydraatarm eten. Dit  gaat niet alleen over afvallen of presteren.  Yneke Kootstra inspireert je om meer te spelen met de hoeveelheid koolhydraten in je eten. Hierdoor ontdek je wat de ideale hoeveelheid koolhydraten is voor jouw doelen én metabole flexibiliteit.  Het Koolhydraat Dilemma laat zien hoe je minder afhankelijk wordt van koolhydraten als energiebron en waarom dat belangrijk is, maar je leest ook hóé je een maximale vetverbrander wordt. Bovenal stimuleert dit boek je na te denken over je voedingskeuzes en hoe je jouw hoeveelheid koolhydraten in kunt zetten voor een betere gezondheid, meer energie en betere prestaties.

Met weekmenu’s en recepten, van ontbijtjes tot hoofdgerechten. 

Yneke Kootstra (1965) is voedingsdeskundige, directeur van Academie Coaching en Leefstijl en voedingsdocent. Daarnaast schrijft ze over voeding en duursport

Het boek kost € 29,95  en is te bestellen bij Uitgeverij Lucht 

 

 

 

      

 

 

 

 

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2024 Ria Besseling