Agrifoodclicks

Contact

agrifoodclicks.nl
e-mail  info@agrifoodclicks.nl
mob (06)20553030
Ria Besseling op LinkedIn
agrifoodclicks op LinkedIn
agrifoodclicks op Twitter

 

Adverteren op www.agrifoodclicks.nl

Wilt u met uw advertentie ondernemers in de complete agrifoodketen bereiken?

Mail naar info@agrifoodclicks.nl en vraag naar de mogelijkheden.

 

Privacy

Deze website verzamelt gegevens om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

 

Disclaimer

Dit is de website van agrifoodclicks, een activiteit van Ria Besseling,  vakjournalist voor de agrifoodbusinessketen. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site betrachten wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid.  Wij streven daarbij naar het bieden van correcte en actuele vakinformatie.  Aan de informatie op de website van agrifoodclicks kunnen geen rechten worden ontleend.

Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten via een e-mail naar info@agrifoodclicks.nl. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Ria Besseling aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Deze website bevat links naar websites van derden en Ria Besseling is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden of van andere websites die verwijzen naar deze website.

Auteursrecht

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan Ria Besseling dan wel aan haar licentiegevers. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ria Besseling dan wel van haar licentiegevers. Toestemming kunt u aanvragen door het sturen van een e-mail naar info@agrifoodclicks.nl

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2024 Ria Besseling