Agrifoodclicks

We love groente Kookboek voor vega’s, vegans & andere groentegekken

We love groente 
 

We LOVE groente, zeker in de recepten van  Janneke Vreugdenhil. We weten allemaal dat groenten goed voor ons zijn. Zo goed dat we er zo veel mogelijk van zouden willen eten. Maar om nou te zeggen dat het makkelijk is om elke dag weer iets nieuws met groente te bedenken?  Iets wat binnen niet al te lange tijd op tafel staat en wat iedereen lust? Dit boek helpt je daarbij.

In We love groente geeft Janneke Vreugdenhil meer dan 120 recepten. Van ‘Familiefavorieten’ en ‘Snel iets op tafel’ tot ‘Restjesdag’; van soepen voor elk seizoen tot originele ovenschotels: Jannekes recepten zijn altijd even makkelijk als inspirerend. Dat maakt We love groente tot een onmisbaar kookboek voor iedereen die zijn vegetarische en veganistische repertoire wil uitbreiden.

Gebonden heruitgave met nieuw omslag
- Meer dan 120 groenterecepten
- Makkelijk, snel en gezond
- Van Janneke Vreugdenhil, bekend van de Koolhydraatarme bijbelSolo food en Tapas (met Edwin Winkels)

Janneke Vreugdenhil is culinair journalist en schrijver van een twintigtal kookboeken, waaronder I love groente (uitverkozen tot beste Vegetarische Kookboek), Solo food (waarmee zij internationaal doorbrak), De bijbel van de Nederlandse keukenKoolhydraatarme bijbel en de medische kookboekenreeks Eten als Medicijn. Elke zaterdag schrijft ze een kookcolumn in NRC.

We love groente
Gebonden
Prijs: €29,99
Aantal pagina’s: 280
ISBN 9789463812559

parkuitgevers.nl

par

 

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2024 Ria Besseling