Agrifoodclicks

Ramadan kookboek – 115 recepten voor ramadan, Eid al-Fitr en Eid al-Adha

Ramadan kookboek 9789043933858_frontcover_original-320x415

 

 

In Het ramadan kookboek laat Mounir Toub de lekkerste recepten zien voor tijdens de ramadan, Eid en andere feestmomenten. Met 115 gezonde en voedzame recepten, waaronder harira, en zoetigheden als gevulde choco-dadels en knapperige sesam-tahinkoekjes.

Het ramadan kookboek bevat recepten uit Mounirs eerdere kookboeken Lekker Arabisch, Vega Arabisch en Snel Arabisch en geeft daarnaast antwoord op de zestien meest gestelde vragen over de ramadan.

 Over Mounir Toub

 Mounir Toub is chef-kok en bekend van onder meer 24Kitchen en Kook mee met MAX, waar hij een kijkje in de Arabische keuken geeft.  Hij heeft samengewerkt met diverse sterrenchefs, maar zijn grootste passie is het inspireren van jong kooktalent. Mounir heeft een brede kennis van de Arabische keuken, die hij onder meer deelt in zijn boeken. Met vijf succesvolle kookboeken een chef waar we niet omheen kunnen.

 Het ramadan kookboek  voor ramadan, Eid en andere feestdagen | Auteur: Mounir Toub | ISBN: 9789043933858 | € 27,50 | Verschijnt op 20 februari 2024 

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2024 Ria Besseling