Agrifoodclicks

Van aardappel tot zeewier

VanaardappeltotzeewierVATZ_COVER_VOORKANT_LOS_WTK

 

 

Bij uitgeverij bertramendeleeuw.nl is Van aardappel tot zeewier verschenen.  

Een onmisbaar boek voor de thuiskok die nog beter, lekkerder en meer verantwoord wil leren koken.

Waarom worden groenten zacht als je ze kookt, maar eieren hard? Hoe wordt tofu echt lekker? Waarom koken Italianen met veel olijfolie? Het antwoord op deze – en nog veel meer – vragen lees je in dit boek dat gaat over 11 ingrediëntgroepen, van aardappelen tot zeewier. We vertellen je met welke technieken je ze het beste kunt bereiden en vooral ook waarom dat zo is.

Al deze kennis helpt je om maximaal smaak te halen uit plantaardige en vegetarische producten. En als je die smaak eenmaal te pakken hebt zul je vlees en vis geen moment meer missen.

 

 

De kunst van lekker koken van Eke Mariën & Annemarie Coopman.

Over de auteurs

Eke Mariën werkt als freelance foodstylist en productontwikkelaar, schrijft kookboeken en ontwikkelt recepten voor diverse (kook)tijdschriften. Ook geeft Eke regelmatig lezingen over de wetenschap van het koken. Zijn missie: Nederland beter leren koken – koken met kennis. 
Annemarie Coopman  is contentmanager en werkte jarenlang voor Allerhande. Ze schrijft, redigeert, regelt en coördineert. Zij vertaalt de wens van de klant naar effectieve content en weet hoe je je doelgroep bereikt. Haar missie: kwaliteit leveren en gaan voor het allerbeste en lekkerste!

Van aardappel tot zeewier Hardcover 320 pagina’s

 ISBN 9789461563156  € 2995  

 

Te bestellen via bol.com

 

 

  

 

 
 

 

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2024 Ria Besseling