Agrifoodclicks

The Farm Table: 100 recepten van het land

 
 
 
The Farm Table 9789464042580_front
 
  

Julius Roberts is professioneel chef, parttime moestuinier en boer en bovenal fulltime levensgenieter. Na een kalenderjaar werken op zijn boerderij in het Engelse Dorset deelt hij zijn verhalen over het boerenleven en zijn doordachte recepten en brengt ons daarmee terug naar het ritme van de seizoenen.

Julius laat zien hoe je het beste uit de overvloed van de natuur haalt: van knapperige appels in de herfst, roze rabarber in de winter, asperges en daslook in de lente tot de eerste zomerse aardbeien. Heerlijk eten hoeft niet duur te zijn. Met deze troostende en inspirerende gerechten haal je het beste uit betaalbare, eenvoudige ingrediënten.

Met zijn passie voor duurzaamheid, dierenwelzijn, tuinieren en de jaargetijden weet Julius ons te overtuigen contact te maken met de natuur en naar buiten te gaan.

Zijn boek dat op 26 september verschijnt, vertelt het verhaal van de boerderij, het harde werken en het weer. Het bevat 100 recepten gemaakt met producten van eigen bodem of van lokale boerenwinkels. De recepten zijn toegankelijk, duurzaam en seizoensgedreven, vergezeld van 150+ foto’s en van de omgeving.

Over Julius Roberts 

Julius Roberts ruilde op 23-jarige leeftijd zijn drukke stadsbestaan als Londense chef in voor een kleine boerderij in Dorset, waar hij schapen, kippen en geiten fokt en zijn eigen producten verbouwt. Hij creëert rustieke, ingetogen gerechten geïnspireerd door zijn omgeving en de jaargetijden.

In zijn eerste boek deelt Julius heerlijk eten met eerlijke verhalen, samen met praktisch advies over hoe je groenten kunt verbouwen en altijd kunt koken met de seizoenen in gedachten – alles tegen de achtergrond van het platteland en de kust van het Britse Dorset.

Julius heeft een eigen Channel5 programma: A Taste of the Country

 

 

 The Farm Table

Taal: Nederlands

Oorspr. taal: Engels

Oorspr. titel: The Farm Table

ISBN: 9789464042580

Pagina’s: 320

Publicatiedatum: 26-09-2023

Prijs: €33,99

 The Farm Table, Julius Roberts | Boek | 9789464042580 | Bruna

 

 

 

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2024 Ria Besseling