In Vleesch staan 100 recepten van De Vegetarische Slager voor de vleesliefhebber. De recepten zijn verdeeld over vijf eetmomenten: ontbijt, brunch & lunch, lecker snacken, doordeweecks, weeckend en tradities.
Vleesch biedt tips en tricks om traditionele feel good-gerechten te hacken, zodat je dankzij De Vegetarische Slager nog steeds favoriete (familie-) recepten op tafel zet. Op z’n plantaardigst, zonder in te leveren aan smaack en beleving.
‘Ik vind vlees zo lekker dat ik het vegetarisch maakte,’ zegt oprichter van De Vegetarische Slager Jaap Korteweg. Een decennium geleden maakte het publiek in een nostalgisch slagerijtje op het Haagse Spui kennis met de eerste plantaardige vleeschproducten van deze slager, en inmiddels zijn de vegan Kipstuckjes en Gehacktballen niet meer weg te denken uit de supermarkten. De Vegetarische Slager groeide in tien jaar uit tot een aanbieder met een verkrijgbaarheid in 45 landen.
Auteurs: De Vegetarische Slager, Fleur van Mil, José van Mil
Uitgever: Nijgh & van Ditmar, EAN 9789038810874