Agrifoodclicks

Vleesch: 100x een plantaardige ode aan vleesklassiekers

Vleesch

 

In Vleesch staan 100 recepten van De Vegetarische Slager  voor de vleesliefhebber. De recepten zijn verdeeld over vijf eetmomenten: ontbijt, brunch & lunch, lecker snacken, doordeweecks, weeckend en tradities.

Vleesch biedt tips en tricks om traditionele feel good-gerechten te hacken, zodat je dankzij De Vegetarische Slager nog steeds  favoriete (familie-) recepten op tafel zet. Op z’n plantaardigst, zonder  in te leveren aan smaack en beleving.

‘Ik vind vlees zo lekker dat ik het vegetarisch maakte,’ zegt oprichter van De Vegetarische Slager Jaap Korteweg. Een decennium geleden maakte het publiek in een nostalgisch slagerijtje op het Haagse Spui kennis met de eerste plantaardige vleeschproducten van deze slager, en inmiddels zijn de vegan Kipstuckjes en Gehacktballen niet meer weg te denken uit de supermarkten. De Vegetarische Slager groeide in tien jaar uit tot een aanbieder met een verkrijgbaarheid in  45 landen.

Auteurs: De Vegetarische Slager, Fleur van Mil, José van Mil

Uitgever: Nijgh & van Ditmar, EAN 9789038810874

 

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2024 Ria Besseling