Agrifoodclicks

Thuis gemakkelijk pasta maken met De Pastaman

De pastaman_2D

 

Het is thuis gemakkelijk pasta maken met De Pastaman. In dit nieuwe boek van Mateo Zielonka, bekend als De Pastaman, laat hij zien hoe je zijn creaties zelf kunt maken. Hij begint met klassiek goudgeel deeg, legt uit hoe je alle vormen en kleureffecten maakt – van stippen en strepen (met natuurlijke ingrediënten), lasagnevellen en pappardelle, ravioli, tortellini en andere fantastische gevulde pasta’s – en sluit af met veertig recepten voor heerlijke sauzen en pastamaaltijden. Met prachtige foto’s en duidelijke stap-voorstapaanwijzingen. Of je nu voor het eerst pasta gaat maken of dat al jaren doet, laat je inspireren en creëer je eigen originele kunstvormen van pasta.

Mateo Zielonka komt uit Polen, en werd al jong verliefd op de Italiaanse keuken. Hij woont inmiddels in Londen, waar hij werkte voor beroemde restaurants als Polpo en Padelle, en is een echte pastaexpert. Hij vindt overal inspiratie voor zijn adembenemende pastacreaties: in kunst, de natuur en zijn moestuin.

De pastaman – Mateo Zielonka – ISBN 9789045222615 – € 24,99

Informatie: De pastaman – Mateo Zielonka – Culinair – Xander Uitgevers

 

 

. Hierop staan de links naar de websites om het boek te bestellen.

 

 

 

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2021 Ria Besseling