Agrifoodclicks

Verrot Lekker: alles over fermenteren

Verrot Lekker_COVER VOORKANT_7de_druk_2021_LR 

 

 

In de geheel herziene en uitgebreide editie van Verrot lekker zijn twee nieuwe hoofdstukken opgenomen.  Een hoofdstuk behandelt basisfermentatie-technieken en het  hoofdstuk Verrot spannend bevat 26 bijzondere recepten.

Verrot Lekker is een  praktisch kook- en doeboek, waarbij Christian Weij je de wereld van het fermenteren laat ontdekken.

Sinds het verschijnen in 2015 zijn er meer dan 20.000 exemplaren verkocht van dit standaardwerk over fermentatie. Nederland lijkt  daarmee deze oude techniek herontdekt te hebben.

 

Over de auteur

Christian Weij is fooddesigner, fermentatiespecialist en eigenaar van de culinaire speeltuin Het Smaakpark in Ede. Hij geeft geregeld fermentatie-workshops en masterclasses in binnen en buitenland. Van zijn hand verscheen in 2019 ook het boek Verrot gezond.

Prijs € 29,95

ISBN 9789461562777

bertramendeleeuw.nl

 

   
   
   
   

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2024 Ria Besseling