Agrifoodclicks

Gerechten uit de Iraanse keuken: menu’s voor Suikerfeest

Roootin's

 

Inspiratie nodig voor een menu voor het Suikerfeest – 13 – 15 mei?

Kijk eens naar gerechten uit de Iraanse keuken in Roootin’s Iranian Kitchen, a Culinary Journey Rooted in Tradition  van Solmaz Esmailzadeh.

Dit kookboek is verschenen bij Bertram + de Leeuw uitgevers

De Engelstalige uitgave geeft een kijkje in de keuken van een Iraanse familie, waarin traditionele Midden-Oosterse invloeden worden gecombineerd met de Westerse smaak. Een boek over de Iraanse keuken, haar genezende werking en de Oosterse gastvrijheid, rijk geïllustreerd met de foto’s waardoor de lezer zich temidden van de Iraanse cultuur waant.

Roootin’s is  een  gelegenheid voor het verbinden van culturen.

 

Een inkijkexemplaar is beschikbaar via de link: Roootin

 

 

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2021 Ria Besseling