Agrifoodclicks

Na Kippie nu ook Vissie van start

Vissie 146524298_482362653136769_4063895132062476465_n 

 

Krijgsman Retail Services, bekend van de Kippie formule, brengt een nieuw franchisemodel op de vismarkt. De nieuwe winkelformule heet Vissie en richt zich op de verkoop van kant-en-klare visproducten.

Vissie is vergelijkbaar met Kippie. De formule richt zich op het gemakkelijk kopen en eten van kant-en-klare producten. In dit geval bestaat het assortiment uit visproducten zoals maaltijden, broodjes of visloempia’s. De pilotstore is gevestigd  in het Carnisse Veste winkelcentrum in Barendrecht.

In eerste instantie wordt de winkel in Barendrecht door KRS zelf geëxploiteerd. Op den duur zal de keten worden uitgebreid door middel van franchise. De Kippie franchiseformule omvat 58 vestigingen.

Kippie is een familiebedrijf dat is opgericht in 1945. Het begon als een kleine organisatie,Krijgsman Poeliers, die samenwerkte met verschillende poeliers. Aan boter, dat huis aan huis werd verkocht, werden later kip en zuivel producten zoals kaas toegevoegd. Vanaf 1995 werd met Kippie de focus op kip gelegd.

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2024 Ria Besseling