Agrifoodclicks

Smokey Goodness BBQ Feast on Fire

Smokey Goodness BBQ Feast on Fire - 3d (002)

Life is a party! Pas als ’t sist, rookt en grilt is het echt feest. Met Smokey Goodness BBQ Feast on Fire de nieuwste van Jord Althuizen,stook je het feestje echt op.

Van complete BBQ meergangenmenu’s als Yankee Feast, Veggie Feast en Fancy Fire, all out impressive smokey showpieces of simple bites voor een kleine get-together. Of het nou gaat om Hoe cakes met gerookte makreel, Spekplaatkoek di mama of Wildzwijnporchetta, met de recepten van Smokey Goodness & friends laat je vanaf nu elk feestje gegarandeerd zinderen. Dus: zomer of winter, kerst of pasen, voor een groot gezelschap of voor twee: als het feest is, dan gaat de BBQ aan.

Jord Althuizen sloeg voor Smokey Goodness BBQ Feast on Fire  wederom de handen ineen met zijn vaste team, bestaande uit onder meer fotograaf Remko Kraaijeveld en vormgever Erik Rikkelman. Daarnaast werkte Jord voor dit boek samen met als Bart van Olphen (Fishtales) en de meesterslagers Jonathan van Uden (Chateaubriand) en Herman ter Weele (zelfslachtend slager Ter Weele).

Bekijk hier de boektrailer.

Over Jord Althuizen
Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness.  In 2010 begon hij Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. Het resultaat is onder meer BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Ook is Smokey Goodness Burgers & Bites te vinden in de Foodhallen in Den Haag.

Daarnaast werden meerdere Smokey Goodness-boeken uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en zijn er inmiddels meer dan 260.000 exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika

.Smokey Goodness BBQ Feast on fire – Jord Althuizen 

ISBN 9789021578644 

€ 22,50

Kosmos uitgevers

 

 

 

 

 
 

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2021 Ria Besseling