Agrifoodclicks

De bomvolle oven van Van Boven

 

Bomvolle oven 5f4f3_9789038809748_cvr-184x240

 

De bomvolle oven van Van Boven – ruim 200 oermakkelijke ovenrecepten gebundeld

Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een ovenrecept. De meest ovenheerlijke recepten verschenen in haar kookboeken Uit de oven van Van Boven, Nog meer uit Van Bovens oven en De grote oven van Van Boven.

De bijna 200 recepten zijn nu gebundeld in De bomvolle oven van Van Boven. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn en voorzien van een mooie tekening en foto. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraard wordt er ook zoet gebakken. Kortom: dit is weer een heerlijk boek met heel veel oveninspiratie.

  • Auteur: Yvette van Boven
  • Illustrator: Yvette van Boven
  • Uitgeverij: Nijgh & van Ditmar
  • NUR: 440
  • Hardcover
  • ISBN: 9789038809748
  • Prijs: € 29,99
 
What do you want to do ?

New mail

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2021 Ria Besseling