Agrifoodclicks

Vers deeg

Vers deeg 5f3cc_9789038808376_cvr-184x224Vers deeg

Van brioche tot zuurdesem. Ruim 80 hartige en zoete recepten

Claudia Damen

Hoe maak je zelf naan, tortilla’s, croissants of een brioche? Met Vers deeg leer je de basis van het bakken, met waar nodig een handig stappenplan. Bovendien volgt na elke basistechniek een aantal recepten waarin je het geleerde kunt toepassen. Heb je zelf brood gemaakt en wordt het oud? Verwerk het dan in een uiensoep of een lekkere caesarsalade. Met ruim tachtig recepten voor zoet en hartig laat Claudia Damen zien hoe je basisrecepten kunt uitbouwen naar bijzondere en moeilijkere gerechten.

‘Dit héérlijke kookboek neemt je mee naar de basis van gerechten waar we allemaal van houden. Van vers brood en zelfgemaakte croissants tot aan naan, bagels en pasta. Dit kookboek zou wat mij betreft iedereen in huis moeten hebben!’ – beaufood.nl

‘Wie bakken oubollig vindt, vergist zich mooi. Nooit gedacht dat bloem zo sexy kon zijn. Vers deeg is meer dan een ‘deeglijk’ boek. Watertanden, schuimbekken van de eerste tot de laatste pagina.’ – The Messy Chef

‘De prachtige foto’s en de heerlijke recepten maken dat je meteen de keuken wilt induiken om te gaan koken en bakken. Je hoeft echt geen keukenprins(es) te zijn om de gerechten klaar te maken. Wij krijgen er in ieder geval enorme honger van!’ – Familie over de Kook

  • Hardcover
  • ISBN: 9789038808376
  • Prijs: € 25,00
 
What do you want to do ?

New mail

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2021 Ria Besseling