Agrifoodclicks

App-only verssuper Crisp lanceert snelle kindvriendelijke recepten met bord-leeg-garantie

Crisp_iPhoneX-mockups_Samuel-Levie_recepten_LR_01Crisp_2020_Samuel_Levie_PR_05

App-only verssuper Crisp lanceert snelle kindvriendelijke recepten met bord-leeg-garantie. De recepten zijn speciaal voor Crisp ontwikkeld door Samuel Levie en Crisp brengt de knetterverse ingrediënten landelijk zeven  dagen per week thuis.  Samuel Levie is chef-kok, vader,  een van de mannen achter Brandt&Levie en bekend van het kookboek Eten met Nijntje.

De nieuwe recepten zijn rijk aan groenten, herkenbaar voor kinderen en ook voor hun ouders erg smaakvol en verrassend. Binnen dertig minuten aan tafel met plezier voor het hele gezin. Alle recepten staan in de Crisp app, te downloaden via Crisp.nl

Met verse ingrediënten met een goed verhaal

Samuel Levie heeft de recepten in de categorie ‘Hits voor kids’ speciaal voor Crisp ontwikkeld. Voor Crisp kon hij putten uit een mooi assortiment producten: “De recepten die ik voor Crisp heb gemaakt zijn in principe geschikt voor kinderen vanaf een jaar of twee, maar juist ook echt bedoeld voor het hele gezin. Want soms iets apart koken voor de kinderen is prima, maar het is ook wel zo makkelijk en gezellig om met het hele gezin hetzelfde te kunnen eten. De verse ingrediënten van Crisp hebben bovendien een goed verhaal. Dat kookt nog leuker.”

Een greep uit de eerste recepten: doperwtensoep met feta en pita-soldaatjes, noodlesalade met gamba’s en mango, en groentefrittata met frisse salade. En omdat een goede pasta met verse worst natuurlijk niet kan ontbreken, is er de gegarandeerde hit: conchiglie met venkelworst en courgette.

Veel inspiratie 

De nieuwe recepten-feature van Crisp biedt veel inspiratie van andere chefs elk met hun eigen specialiteit. Vegetarische gerechten, lichte sportmaaltijden, verrassende pasta’s en eenpansgerechten (geen afwas!); de recepten vallen binnen praktische thema’s met een invulling die met de seizoenen meegaat.

Met de app worden heel eenvoudig de juiste ingrediënten in één keer in huis gehaald. Het recept is vervolgens makkelijk en snel te maken met behulp van de slimme ‘kookstand’ in de app. Die kookstand zorgt ervoor dat het recept open blijft staan zonder steeds opnieuw te moeten inloggen. Dat betekent geen vette vingers op de telefoon.

Over Crisp

Crisp is de app-only super voor knettervers en betaalbaar eten. De service bezorgt landelijk zeven dagen per week boodschappen en voor  22.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Het assortiment bestaat uit producten afkomstig van meer dan 650 boeren, kwekers en makers.

Crisp is gestart in november 2018 door Tom Peeters, Michiel Roodenburg en Eric Klaassen. Het is de missie van Crisp om eten met betere kwaliteit bereikbaar te maken voor meer mensen. Het hoofdkantoor van Crisp is gevestigd in Amsterdam. 

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2020 Ria Besseling