Agrifoodclicks

Lekker lokaal: de beste producten uit de buurt

 

De nieuwe Nederlandse keuken is vegetarisch, duurzaam,
makkelijk en vooral ontzettend lekker

LekkerLokaal db82dc5c-2a3b-4695-8276-49cddf4a12cb

Nederland is een goudmijn voor lekker eten en mooie producten, als je weet wat er verbouwd wordt én wat je ermee moet doen. Koken met lokale seizoensproducten is heerlijk, supervers en goedkoop. Bovendien hebben we het afgelopen jaar ontdekt hoe belangrijk het is om bewust en duurzaam te kiezen.
 
Laura de Grave vertelt in Lekker lokaal waar je de beste producten bij jou in de buurt kunt vinden, en hoe je daar vervolgens heerlijke vegetarische gerechten mee kookt. Ze geeft de Nederlandse keuken een moderne, creatieve twist: wat dacht je van zelfgemaakte pannenkoekentaart, vegetarisch zoervleis of worstenbrood met wortel?

 

Laura de Grave (1987) is culinair journalist, kookboekenauteur en presentator. Als freelancer werkte ze voor culinaire tijdschriften waaronder Jamie Oliver magazine en Allerhande.

Ze schreef diverse boeken, waaronder het Amsterdam kookboek en Nederland kookboek. Daarnaast presenteerde ze de video-serie Lekker Lokaal voor 24Kitchen en het Algemeen Dagbladwww.foodwriter.nl

Jan Bartelsman is een bekende culinair fotograaf en werkt onder meer voor diverse sterrenchefs. Zijn klanten bevinden zich in binnen- en buitenland en zijn foto’s verschijnen in toonaangevende gastronomische tijdschriften, (kook)boeken en apps. www.bartelsman.nl

 

Xander Uitgevers

Laura de Grave - Lekker lokaal
Verschijnt 23 september 2020
ISBN 9789401613354
€29,99

 

 

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2020 Ria Besseling