De nieuwe Nederlandse keuken is vegetarisch, duurzaam, Nederland is een goudmijn voor lekker eten en mooie producten, als je weet wat er verbouwd wordt én wat je ermee moet doen. Koken met lokale seizoensproducten is heerlijk, supervers en goedkoop. Bovendien hebben we het afgelopen jaar ontdekt hoe belangrijk het is om bewust en duurzaam te kiezen.
Laura de Grave (1987) is culinair journalist, kookboekenauteur en presentator. Als freelancer werkte ze voor culinaire tijdschriften waaronder Jamie Oliver magazine en Allerhande. Ze schreef diverse boeken, waaronder het Amsterdam kookboek en Nederland kookboek. Daarnaast presenteerde ze de video-serie Lekker Lokaal voor 24Kitchen en het Algemeen Dagblad. www.foodwriter.nl Jan Bartelsman is een bekende culinair fotograaf en werkt onder meer voor diverse sterrenchefs. Zijn klanten bevinden zich in binnen- en buitenland en zijn foto’s verschijnen in toonaangevende gastronomische tijdschriften, (kook)boeken en apps. www.bartelsman.nl
Laura de Grave - Lekker lokaal
|
Lekker lokaal: de beste producten uit de buurt