Agrifoodclicks

Spar is met Spar mini klaar voor 1,5 metersamenleving

Spar is met Spar mini, de eerste 1-persoonswinkel van Nederland – en misschien wel ter wereld – klaar voor de 1,5 metersamenleving. Deze mobiele mini winkel bestaat uit een omgebouwde zeecontainer die overal kan worden neergezet om consumenten op elk moment van de dag te voorzien van eten en drinken. Dankzij de zelfscankassa is de Spar mini klaar voor de 1,5 metersamenleving.

 Spar mini Foto 1 - Jeroen Soeterik - SPAR mini Waalwijk Spar mini Foto 2 - Jeroen Soeterik - SPAR mini Waalwijk Spar mini Foto 3 - Jeroen Soeterik - SPAR mini Waalwijk

Lokaal betrokken gemakswinkel

CEO John van der Ent over de mobiele 1-persoonswinkel: “Hiermee gaat Spar opnieuw verder in lokale betrokkenheid, want met de Spar mini kunnen we consumenten op onverwachte plekken en verrassende momenten een snel ontbijtje, lekkere lunch, gezond tussendoortje of makkelijke maaltijd bieden. Maar bijvoorbeeld ook een kant-en-klare box om te borrelen of barbecueën.”

 

Klaar voor 1,5 meter

Als mobiele 1-persoonswinkel speelt de Spar mini volgens Van der Ent perfect in op het nieuwe normaal: “Er staat alleen een lokale Spar ondernemer buiten die zorgt voor de bevoorrading en het deurbeleid. Want er kan maar één persoon tegelijk binnen winkelen. Ook afrekenen gaat snel, handig en coronaproof met de zelfscan-kassa. Zo zijn we helemaal klaar voor de 1,5 metersamenleving.”

On tour deze zomer

Nederland gaat deze zomer massaal op vakantie en dagjes uit in eigen land. Van der Ent: “Naar verwachting leidt dit tot grote drukte, zeker omdat de horeca en supermarkten nog maar beperkt geopend zijn. Daarom gaan we met de Spar mini on tour langs toeristische locaties waar veel dagjesmensen maar weinig faciliteiten zijn. Zo bewijzen we onze betrokkenheid en bieden we maximaal gemak met onze unieke 1-persoonswinkel.”

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2021 Ria Besseling