Agrifoodclicks

Beiroet

Beiroet image001

Recepten en verhalen uit een mediterrane stad

Jarenlang woonde kookboekenauteur Merijn Tol voor de helft van de tijd in Beiroet. Nog steeds verdeelt ze veel van haar tijd tussen Amsterdam en Beiroet. Een waanzinnige en bijzondere stad in het Midden-Oosten die niemand onberoerd zal laten. Beiroet was lang de onontdekte parel aan de Middellandse Zee. Inmiddels is Libanees eten hot en trekt Beiroet meer en meer bezoekers.

In haar nieuwste kookboek – verschijnt 19 november – beschrijft Merijn door de ogen van haar vrienden de rijke food scene van Beiroet. Met verhalen, foto’s en recepten neemt ze je mee door diverse wijken van de stad.

Maak kennis met de tien regels van Kamal om de beste tabouleh te maken, een kibbeh van pompoen met ui of de lekkerste man’ouche met za’atar en rozenblaadjes.

Naast recepten bevat het boek adressen, foto’s en tips om deze stad te bezoeken. Maak met dit kookboek kennis met de geuren, explosieve smaken en het leven in Beiroet.

Ontdek nieuwe Midden-Oosterse smaken en recepten

 Leer de stad en haar keuken kennen via de locals

 Vol exclusieve tips, adressen en aanraders van gids Merijn

 
Auteur: Merijn Tol

Utgeverij: Nijgh & van Ditmar

NUR: 440

ISBN: 9789038806969

Prijs: € 34,99

Verschijnt  19-11-2019

Nijgh&Vanditmar

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2019 Ria Besseling