Agrifoodclicks

Couscous

Couscous van Nadia Zerouali & Samira Dahmani maakt iedere dag tot couscousdag.

Couscous_omslag.indd

Met Couscous laten Nadia Zerouali en Samira Dahmani hun liefde voor couscous maar al te graag aan je proeven. In hun nieuwe kookboek – verschijnt op 5 november -  geven ze zestig toprecepten uit hun Couscousbar prijs, van gekruide couscous met pulled lamsvlees en een topping van geroosterde amandelen tot Siciliaanse couscous met zeevruchten.

Ook de inspiratie voor andere soorten gerechten zoals Marokkaanse linzensoep met komijnkorianderolie of een quinoasalade met geroosterde groenten komt uit hun Couscousbar aan de Javastraat in Amsterdam. Alle recepten zijn geïnspireerd op de ervaring van hun moeders en vele andere vrouwen met wie ze hebben gekookt.

 

Nadia Zerouali maakte eerder succesvolle kookboeken met Merijn Tol, waaronder Souq en Onder de mediterrane zon.

Samira Dahmani is eigenaresse van o.a. Strong Food en Wellness 1926. In 2017 richtte Samira samen met Nadia de Couscousbar op in Amsterdam-Oost.

Met Couscous willen Nadia en Samira hun liefde voor de couscous heel graag doorgeven én laten proeven aan heel Nederland.

  • Van de auteur van het Gouden Kookboek 2017
  • Naast de Marokkaanse klassiekers ook couscousgerechten uit de Maghreb, Libanon, Palestina, Israël en Italië

 

Couscous

Nadia Zerouali & Samira Dahmani

 €20,00 / ISBN 978 90 388 0597 9

Verschijnt 5 november 2018

www.singeluitgeverijen.nl

 

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2024 Ria Besseling