Agrifoodclicks

Shell brengt vegan assortiment

Shell vegan sc_vega_2_maart_2022_stoepbordposter_70x100cm (1)

 

 

 

Shell brengt nieuwe vegan producten voor een vegan lunch of tussendoortje. Het assortiment vegetarisch en veganistisch bestaat uit onder andere een focaccia avocado, broodje vega bal en satébroodje, broodje dubbel ei, satebroodje en vega balletjes met saus.

Deze producten worden standaard toegevoegd aan de vegan menukaart. Shell heeft al het broodje roomkaas, broodje hummus en het kaasbroodje in het standaardassortiment.

De producten zijn verkrijgbaar bij de shops in deli2go, deliby Shell en Shell Café locaties. Shell gaat een groot gedeelte van het assortiment vast opnemen, al kan het assortiment per vestiging verschillen.

 

Thema-aanbod aanvullend

 

Enkele andere producten waaronder empanada, vegan appelkruimelcake met pecan en de kokos-caramel cappuccino  maken deel uit van het thema-aanbod dat Shell iedere drie maanden vernieuwt. Eerdere thema’s waren Hollandse Helden en Happy Holidays.

 Shell wil met het thema-aanbod variatie bieden en de consument verrassen.

‘’Bakerstreet startte met het concept bij Shell als aanvullend assortiment op het standaard assortiment dat we bij Shell aanbieden’’, vertelt Jacqueline Snippe. Zij is senior category manager van Bakerstreet, de partner in bakery die samenwerkt met Shell.

Keukenkronieken – de ultieme recepten van Nigel Slater

 

Keukenkronieken - vp def

Keukenkronieken, de nieuwe Nigel Slater-bijbel met ruim 200 recepten,  is uit.

Keukenkronieken – de ultieme recepten van Nigel Slater vertelt het verhaal van Nigel Slater’s leven in de keuken, waarin hij schrijft over hoe zijn manier van koken in de loop der jaren is veranderd. Van het ontdekken van de beste manier om een kip te braden tot de truc tot perfecte, rokerige, smeuïge auberginepuree.

Slater vertelt de verhalen achter de recepten, zoals de herinnering van de eerste baguette die hij at in Parijs, zijn liefde voor Japanse ingelegde radijsjes en zijn eerste stukje chocoladetaart met botercrème.

Keukenkronieken (in het Engels A Cooks Book)  is de ‘bijbel’ van Nigel Slater. Met de favoriete recepten die elke dag thuis kookt; het hart en de ziel van zijn kookkunsten. De ultieme collectie, met meer dan 200 recepten. Daarnaast is het een kookboek voor op je nachtkastje: om uit te koken maar ook om uit te lezen. Met fotografie van topfotografen Jonathan Lovekin en Jenny Zarins.

 

Keukenkronieken – De ultieme Nigel Slater in 200 recepten

Oorspr. titel: A Cook’s Book

Uitvoering: gebonden

Prijs: €37,50

Aantal pagina’s: 512

ISBN  978 94 6404 143 9

Fontaine Uitgevers

 

 

 

 

Vega zónder pakjes & zakjes

Karin Luiten IMG_4423-1Vega zonde4r

 

Koken met Karin: vega zónder pakjes & zakjes
Ruim 100 makkelijke vegetarische recepten voor elke dag. Zo lekker dat je vlees of vis niet mist. 

Bestsellerauteur Karin Luiten goes vega. in haar nieuwe vegetarische kookboek Vega zónder pakjes en zakjes staan meer dan 100 recepten zonder vlees of vis en in veel gevallen zelfs helemaal plantaardig. En alles vers bereid dus zonder kant-en-klare alternatieven als vega-gehakt of plantaardige kipstukjes. Resultaat: een dagelijks kookboek dat vega-eten op een toegankelijke manier vanzelfsprekend maakt voor iedereen. 

 

‘Een vegetarisch kookboek stond al heel lang op mijn verlanglijstje en nu ik gemerkt heb wat een enorme rijkdom je zonder vlees of vis op tafel kunt zetten, is het me een raadsel waarom het zo’n tijd heeft geduurd.’  – Karin Luiten

 

Veel mensen vinden vegetarisch eten nog best lastig, want hoe doe je dat: een dagje zonder vlees? Op veler verzoek komt Karin Luiten daarom met een vrolijke vegetarische opvolger van haar bestseller Het grote zónder pakjes & zakjes kookboek. Vol inspiratie voor heerlijke, alledaagse gerechten die iedereen kan maken. 

Soepen, pasta’s, maaltijdsalades, aardappels, rijst, noedels, hartige taarten, ovenschotels, fastfood: alle favorieten komen aan bod, met een glansrol voor groente en slimme smaakmakers. Vlees of vis mis je helemaal niet. Linzenmoussaka, preilasagne, Thaise bonenburgers, paprikapaella of filodeegtaart met snijbiet verleiden zelfs de verstokte vleeseter.Met Vega zónder pakjes & zakjes biedt Karin:

  • Ruim 100 nieuwe recepten voor elke dag (met af en toe iets om extra feestelijk mee uit te pakken).
  • Recepten die ALTIJD lukken, die lekker en makkelijk zijn.
  • Ruim de helft  van de recepten is veganistisch of kan in een handomdraai plantaardig worden gemaakt.
  • Recepten zonder kant-en-klare vleesvervangers maar met gewone verse ingrediënten.

Volop praktische tips voor variaties en kliekjes.

 

 

Karin Luiten (alias Koken met Karin) is culinair journalist en auteur van 18 kookboeken voor jong en oud waarvan intussen ruim 275.000 exemplaren werden verkocht. Bekend van haar onvermoeibaar montere strijd tegen pakjes & zakjes, haar vaste rubriek in dagblad Trouw en een van de eerste foodblogs van Nederland (www.kokenmetkarin.nl), waarmee ze een zeer trouwe schare fans verzamelde

 

 

Boekgegevens

Karin Luiten, Koken met Karin: vega zónder pakjes & zakjes

Verschijnt 19 april

Gebonden

Prijs: €25,99

Aantal pagina’s: 256

ISBN 978 94 640 4125 5

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2024 Ria Besseling