Agrifoodclicks

Amsterdam opent eerste Meatless Farm Drive Thru

 

Meatless Drive Thru

Burrito’s voor 1 euro om kennis te maken met plantaardig eten

Meatless Farm en Salsa Shop laten van 4 tot en met 6 maart Amsterdam kennismaken met plantaardig eten. De Meatless Farm Drive Thru is laagdrempelig en ook voor gezinnen de mogelijkheid om de smaak van een vleesalternatief te proeven. Op 4 maart is om 13.00 de speciale opening.

De producent van plantaardige producten neemt deze week de Kromhouthal in Amsterdam over en verbouwt deze tot de eerste plantaardige drive-in van Europa. Niet alleen auto’s zijn welkom, er is ook een doorgang voor fietsers en (e-)scooters. Natuurlijk gelden de bestaande Corona maatregelen.

Om de Meatless Farm Drive Thru te lanceren, werkte Meatless Farm samen met de Mexicaanse food specialist Salsa Shop. Zij hebben hun burrito’s opnieuw ontwikkeld zonder vlees. Erwin Meijer, verantwoordelijk voor de Nederlandse operatie en de Europese uitrol: ‘Na onze drive thru in Londen openen we er nu eentje voor een paar dagen op het vasteland van Europa.  Nu kun je onze producten bestellen via Crisp en Gorillas. Hopelijk over niet al te lange tijd net als in Engeland gewoon in de supermarkt.

De producten van Meatless Farm zijn echt vers en niet voorgekookt. Alle producten worden bereid met ingrediënten van een collectief van boeren en worden gemaakt van peulvruchten zoals erwten. Met de smaak, bite en juiciness van vlees maar dan 100 procent plantaardig zijn de producten eiwitrijk en laag in verzadigde vetten.

De openingstijden van de Meatless Farm Drive Thru zijn: 4 maart 13.00 uur-20.00 uur, 5 maart 11.00 uur – 20.00 uur en 6 maart 11.00 uur – 17.00 uur

Op het menu staat:

Great Greta’s Burrito

Veggie of vegan

Dirty Nachos Libre

Veggie of vegan

Kids menu
Not-so-chili sin carne

 

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2021 Ria Besseling