Agrifoodclicks

Verkiezing Grand Theatre Breda’s Worstenbroodje van de Toekomst 2018

logo_worstenbroodjevandetoekomst_rgb

In december vindt weer de jaarlijkse verkiezing van het Grand Theatre Breda’s Worstenbroodje van de Toekomst 2018 plaats.

Het initiatief roept Brabantse professionals en amateurs op om mee te denken over een nieuwe variant worstenbrood waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid. Inzendingen moeten verder vooruitstrevend, verrassend en innovatief zijn en ook nog eens goed smaken.

De verkiezing is een initiatief van Grietje Braaksma, vestigingsmanager van Grand Theatre Boekhandel Breda, envan Barbara Putters (Breda Promotions) en Fusina Verloop (Bureau De Wonderneming).

Het Brabantse worstenbroodje is in 2016 toegevoegd aan het immaterieel erfgoed van Unesco. De provincie Brabant is dit jaar uitgeroepen tot Europese regio van de Gastronomie, waarbij de stad Breda in de maand december centraal staat. In dat kader neemt de Grand Theatre Boekhandel Breda het initiatief de verkiezing van het Worstenbroodje van de Toekomst te organiseren.

Inzenden kan tot 22 november. Informatie: grandtheatrebreda.nl/worstenbroodjevandetoekomst2018

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2018 Ria Besseling