Agrifoodclicks

Tilda Basmati rijst voegt 11 nieuwe smaakvarianten toe

Tilda-Brown-Basmati-_-QuinoaTilda-Coconut-steamed-BasmatiTilda-Pure-Basmati-_-Wild-Rice

Tilda voegt elf nieuwe smaakvarianten van de Basmati rijst uit de Himalaya  toe aan haar assortiment. Het gaat onder meer om de Pandan Jasmine rijst, Long Grain rijst en de Everyday rijst. Ook zijn er nieuwe smaken van de Tilda steamed Basmati zoals de Tilda Egg Fried steamed Basmati,  kant-en-klare gestoomde Basmati rijst met roerei en erwten.

 

Verder is er  een mix van de Pure & Brown Basmati, een mix van Pure Basmati & Wild Rice en Tilda Pandan Jasmine Rice met een specifiek aroma.

De Tilda Long Grain Rice, favoriet in de Creoolse en Cajun keuken, is lekker in combinatie met chili con carne of spareribs.

Beginnende rijstkokers gaan aan de slag met de Tilda Everyday Rice, voor de  gemakskokers is er de Tilda Pure Basmati cook in bag en de Tilda Easy Cook Long Grain Rice ideaal.

Voor de bewuste rijstliefhebber is er naast de Tilda Brown Basmati rijst en de Brown steamed Basmati.nu de Tilda Brown Basmati & Quinoa in een droge en een steamed variant, lekker in een salade of  met veel groenten.

Gerechten uit de Aziatische keuken vinden de nieuwe Tilda Coconut steamed Basmati is op smaak gebracht met verse kokos. Lekker met een Thaise curry, tijgergarnalen en groenten. Ook met Tilda Egg Fried steamed Basmati bereid je gemakkelijk Aziatische gerechten.

Met de magnetron zijn de kant-en-klare gestoomde Basmati rijst varianten binnen twee minuten klaar voor gebruik. Of roerbak de gestoomde rijst vier minuten in de pan met olie en andere ingrediënten.

 

Over Tilda

Tilda bracht meer dan 40 jaar geleden Basmati rijst naar Europa. Inmiddels is Tilda rijst in meer dan 50 landen verkrijgbaar. De rijst wordt zorgvuldig geselecteerd aan de voet van de Himalaya, de enige plek op aarde waar Basmati rijst kan worden geteeld. Het karakter ligt in het unieke aroma. Zo hebben de lange slanke korrels een delicate textuur.

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2018 Ria Besseling