Agrifoodclicks

Biofach en Vivaness 2018: Next Generation de toekomst van bio

BioFach Vivaness 2017 

Van 14 tot en met 17 februari 2018 vinden in het Messezentrum in Neurenberg weer de Biofach en Vivaness plaats. De internationale vakbeurzen voor de biologische sector en natuurcosmetica hebben dit jaar als thema de toekomst van biologisch. Hoe wil de volgende generatie de visie en missie, de productie en de markt van biologisch verder ontwikkelen?

Tijdens het Biofach congres Next Generation@ Biofach2018 ervaren jonge startende biologische boeren en ondernemers hoe zij kunnen bijdragen om de biologische sector toekomstbestendig te maken. Het congres wordt gehouden met medewerking van de internationale biologische organisatie IFOAM Organics International en de Duitse BÖLW (Bund fur Ökologische Lebensmittelwirtschaft.

Het congres Stadtlandbio op 15 en 16 februari besteedt aandacht aan de vraag hoe regionaal voedingsbeleid kan omschakelen naar biologisch en lokaal.

NurnbergMesse verwacht voor Biofach en Vivaness 2018 meer dan 2950 deelnemers waarvan ongeveer 115 Nederlandse exposanten.

Biofach en Vivaness trokken tijdens de editie van 2017, die plaatsvond van 15 tot en met 18 februari, rond 2800 exposanten en 51.453 vakbezoekers.

 

Biofach en Vivaness ook via app

Alle informatie van de twee vakbeurzen is ook via een app in te zien. Bezoekers kunnen aan de app een persoonlijke exposantenlijst, producten, bijeenkomsten en een plattegrond toevoegen. www.biofach.de/app en www.vivaness.de/app.

Voor meer informatie: www.biofach.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Kennis- en innovatieplatform voor de agrifoodketen ©2018 Ria Besseling